MENU

Αρχική Διάφορα Αλληλογραφία Δελτία Τύπου Φωτογραφίες Ψυχαγωγία

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο δικηγόρος κ. Κούγιας για την πρώην Δ/Α, και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους


 Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τους  πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς, τον συνάδελφο Σπύρο που έμεινε ανάπηρος από μαφιόζικη επίθεση και τους συναδέλφους που κατηγορήθηκαν για το θάνατο του Ι. Καρέλι .

Δείτε το παρακάτω βίντεο που έπαιξε σε πρωινή εκπομπή στον ΑLPHA κάνοντας "κλικ" παρακάτω.

ΒΙΝΤΕΟ



Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Οικονομική Ενίσχυση Οικογένειας Σεραφείμ Γκαλιμάνη

Ανακοίνωση από την Ο.Σ.Υ.Ε για Οικονομική Ενίσχυση Οικογένειας Σεραφείμ Γκαλιμάνη
για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Αποφυλακίζονται πρόωρα ακόμη και... βαρυποινίτες

«Εγώ σας λέω 4.500 κρατούμενοι θα φύγουν μέχρι το τέλος του χρόνου» επέμενε ο υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού, σε μια έντονη συζήτηση που είχε με συναδέλφους του στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Το θέμα τους δεν ήταν άλλο από τον καινούργιο νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που ουσιαστικά ανοίγει την πόρτα εξόδου ακόμα και σε ισοβίτες, αν πληρούν κάποια κριτήρια –κυρίως υγείας.

Πρώην υπουργοί Δικαιοσύνης είχαν προβεί κατά καιρούς σε ρυθμίσεις για την πρόωρη αποφυλάκιση

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τελος βάζει στη προσωπική διαφορά Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτριος Μάρδας...


Οι Αποφάσεις 5159 & 5158 του Υπ. Δικαιοσύνης της οριστικής μετάταξης των π.Δ.Α. στα καταστήματα κράτησης ΦΕΚ Γ' 245/24-3-2015

 

Οι Αποφάσεις 5159 & 5158 του Υπ. Δικαιοσύνης της οριστικής μετάταξης των π.Δ.Α. στα καταστήματα κράτησης (κλάδοι ΔΕ Φύλαξης και ΔΕ Εξ. Φρούρησης) - ΦΕΚ Γ' 245/24-3-2015
Κατεβάστε το ΦΕΚ Γ' 245/24-3-2015 από

ΕΔΩ 

Εγκρίθηκε από την ΚΕΝΕ το ν/σ του ΥΠΕΣΔΑ για τις επαναπροσλήψεις στο Δημόσιο – Ποιες είναι οι τελικές αλλαγές στο δρόμο για τη Βουλή

Την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης

Συνεδρίασε σήμερα (Πέμπτη), στις 4.00 μετά το μεσημέρι, η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) με θέμα το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις φυλακές τύπου Γ' και άλλες διατάξεις. 
Παράλληλα, παρατάθηκε για δύο ημέρες η δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου, λόγω μεγάλου αριθμού σχολίων που ζητούν -στην πλειοψηφία τους- κι άλλες, ευνοϊκές για τους κρατουμένους, ρυθμίσεις.

Πηγή: http://www.efsyn.gr/

Κατατέθηκε στη Βουλή το ν/σ του ΥΠΕΣΔΑ για τις επαναπροσλήψεις – Ποιες αλλαγές θα έχει.

Σήμερα Πέμπτη, κατατέθηκε στη Kεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις», ενώ, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, η κατάθεσή του στη Βουλή επισπεύδεται και αναμένεται να γίνει την  Παρασκευή ή τη Δευτέρα.

Στα όρια της κατάρρευσης το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων

(ενημερώθηκε 12/03/2015)
Επιστολή για επικείμενη στάση πληρωμών από τον Μάιο στα μερίσματα που λαμβάνουν 230.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου απέστειλε στο υπουργείο Εργασίας το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) προειδοποιώντας ότι τα λεφτά τελειώνουν σε ένα μήνα.

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού


Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, τον οποίο βρήκε κρεμασμένο λίγο μετά από τις 8 μ.μ. την Τρίτη ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.
Ο αυτόχειρας ήταν Πακιστανός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Star Κεντρικής Ελλάδας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης ο ίδιος είχε μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Λαμίας.
Ομως, η κατάσταση του κρατούμενου δεν ήταν καλή. Ετσι, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής των φυλάκων και των συγκρατουμένων του, έβαλε τέλος στη ζωή του.
Πηγή: iefimerida.gr

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ερχεται η μεγαλύτερη αποσυμφόρηση των φυλακών της τελευταίας 20ετίας

Ποιες αλλαγές ζητά η ΑΔΕΔΥ στο νομοσχέδιο Κατρούγκαλου (υπόμνημα)

Δελτίο τύπου - καταγγελία για ανώνυμη επιστολή προς το ΥΔΔΑΔ.

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                                   Νιγρίτα  24/03/2015
Κ.Κ ΝΙΓΡΙΤΑΣ                                                                                  αρ.πρωτ.: 32
Δ/νση: Nιγρίτα Σερρών
τ.κ.: 62200
τηλ.: 23220 25816

Θέμα: Δελτίο τύπου - καταγγελία για ανώνυμη επιστολή προς το ΥΔΔΑΔ.