MENU

Αρχική Διάφορα Αλληλογραφία Δελτία Τύπου Φωτογραφίες Ψυχαγωγία

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ο Ν. Παρασκευόπουλος για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι σωφρονιστικού υπαλλήλου


Οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι των φυλακών έχουν μαζί τους την πολιτεία και την κοινωνία στο σύνολό τους, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι σωφρονιστικού υπαλλήλου της φυλακής Κορυδαλλού.
«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης μ’ όλες τις δυνάμεις του θα σταθεί αρωγός και θα τους προσφέρει κάθε συνδρομή, προστασία και εγγύηση. Το σχέδιο για φυλακές με ασφάλεια και ανθρωπισμό και με στόχο την επανένταξη θα συνεχιστεί. Η προσπάθεια εκφοβισμού θα πέσει στο κενό»  σημεώνει ο κ. Παρασκευόπουλος.

Πηγή: naftemporiki.gr

Θρήνος: «Έφυγε» σε ηλικία μόλις 41 ετών ο παλιός αθλητής του ΓΣΛ και συνάδελφος Βαγγέλης Κοτσαρίνης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ο παλιός αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας στον στίβο και πρωταθλητής στα 100μ. Βαγγέλης Κοτσαρίνης.
Ο αθλητής έπασχε από την επάρατο νόσο, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε γίνει μεγάλη καμπάνια για αιμοδοσία.
Ζούσε στην Αθήνα όπου θα τελεσθεί την Δευτέρα η εξόδιος ακολουθία.


 ο συνάδελφος Κοτσαρίνης Ευάγγελος που πάλεψε σκληρά για μακρό χρονικό διάστημα με την ανίατη νόσο.
 
       Η Ε.Υ.Κ.Κ.Νιγρίτας  εκφράζει την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τους οικείους του, για έναν νέο άνθρωπο που έφυγε τόσο νωρίς.
     Η θλίψη είναι συνάμα βαριά για την μεγάλη οικογένεια των Σωφρονιστικών υπαλλήλων.
 
Καλό ταξίδι φίλε και συνάδελφε Βαγγέλη...
                                   

Το σουηδικό πείραμα πέτυχε - Γιατί πρέπει να μειωθούν στις 6 οι ώρες εργασίας



Οι λιγότερες ώρες εργασίας την ημέρα αυξάνουν την παραγωγικότητα και κάνουν τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους αναφέρει η επιστημονική έρευνα που βασίστηκε στα αποτελέσματα πειράματος που έγινε στην πόλη της Σουηδίας .
Οι Σουηδοί έκαναν ένα πείραμα για να διαπιστώσουν κατά πόσο ο περιορισμός του ωραρίου εργασίας μπορεί να ενισχύσει το ηθικό των εργαζόμενων.

Π.Ο.Υ: Προειδοποίηση για έξαρση του ιού Ζίκα και στην Ελλάδα


Ο ιός Ζίκα, που έχει συνδεθεί με σοβαρές γενετικές παραμορφώσεις και νευρολογικά προβλήματα στα βρέφη, μπορεί να επεκταθεί στην Ευρώπη όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Στη σχετική προειδοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αναφέρεται και η Ελλάδα, όπου το "κουνούπι-τίγρης" έχει πολυετή παρουσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων Αθανάσιος Γιαννόπουλος έχει ζητήσει από τον Φεβρουάριο την κινητοποίηση της περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση του κινδύνου της μετάδοσης νοσημάτων από κουνούπια, με επίγειους και εναέριους ψεκασμούς, από την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.
 Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, εάν δεν ληφθούν μέτρα για να περιοριστεί η απειλή στην Ευρώπη, δηλαδή η παρουσία των κουνουπιών-τίγρεων που μπορεί να είναι φορείς του ιού, αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα μιας τοπικής εμφάνισης του Ζίκα είναι "μέτρια" σε 18 ευρωπαϊκές χώρες. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ιταλία, η Μάλτα, η Κροατία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Αλβανία, σύνφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο. 

Για περισσότερα διαβάστε εδώ: cnn.gr



Εμπρηστική επίθεση σε σπίτι σωφρονιστικού υπαλλήλου

Περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο του σπιτιού εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από φωτοβολίδα και ένα δοχείο με εύφλεκτο υλικό.

Εκφοβιστικού χαρακτήρα εμπρηστική επίθεση με στόχο το σπίτι 40χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Κορυδαλλού, έχει προκαλέσει την ανησυχία στις διωκτικές αρχές.
Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από ένα μπιτόνι εύφλεκτου υγρού το οποίο πυροδοτήθηκε με φωτοβολίδα, έξω από την είσοδο του σπιτιού του υπαλλήλου στην Αργυρούπολη.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Φίλοι Μοτοσυκλέτας: 2η Σερραϊκή Μοτό-συγκέντρωση με πολλά events Μάιος 2016

Η 2η Σερραϊκή Συγκέντρωση του Μ.Ο.Σ είναι γεγονός. Θα γίνει στην έδρα μας, στον υπέροχο χώρο του Στρατοπέδου «Εμμανουήλ Παπά Σερρών». Σας περιμένουμε όλους για ένα όμορφο τριήμερο. Όποιοι φίλοι μας θέλουν μπορούν να στήσουν σκηνές στον χώρο μας. Αν επιθυμείτε κρεβάτι υπάρχουν ξενοδοχεία στην πόλη. Όσοι πάρουν τηλέφωνο για να κλείσουν δωμάτιο να λένε ότι είναι από τον Μ.Ο.Σ.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Τι αλλάζει στην χορήγηση τών αδειών οπλοφορίας

Για την ενημέρωση των πολιτών και ειδικότερα όσων επιθυμούν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν την άδεια οπλοφορίας για την ατομική τους ασφάλεια, ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που εκδόθηκε την 29-12-2015, τροποποιούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας.

Ειδικότερα προβλέπεται η διεξαγωγή εξετάσεων που περιλαμβάνουν θέματα λύσης αρμολόγησης του όπλου, γέμισης, απογέμισης, ασφαλούς χρήσης, μεταφοράς και φύλαξης του τύπου του όπλου, για το οποίο αιτούνται την οπλοφορία.

Βέλγιο: Εισβολή σωφρονιστικών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!!!

Εισβολή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης πραγματοποίησαν στο Βέλγιο δεκάδες σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι απεργούν επί τρεις εβδομάδες ζητώντας άμεσα προσλήψεις δεσμοφυλάκων και βελτίωση των συνθηκών εργασίας στις φυλακές.

Δεκάδες απεργοί, ανάμεσά τους πολλοί μασκοφόροι, εισέβαλαν στο κτήριο του υπουργείου και κατέστρεψαν έπιπλα και έσπασαν παράθυρα, προτού τελικά απωθηθούν από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Επιτάφιος περιφορά στις φυλακές Νιγρίτας 2016



Στιγμές βαθύτατης θρησκευτικής κατάνυξης ένιωσαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Κ.Κ Κεντρικής Μακεδονίας ΙΙΙ, όπου έλαβε χώρα Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου στην εκκλησία του καταστήματος και περιφορά εντός αυτού με τον Πατέρα Παναγιώτη(κο Δήμου Παναγιώτη Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Τερπνής Σερρών) την Μ. Παρασκευή 29-4-2016.