MENU

Αρχική Διάφορα Αλληλογραφία Δελτία Τύπου Φωτογραφίες Ψυχαγωγία

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτη συμμετοχή στην αυριανή Στάση Εργασίας που κήρυξε το ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Στάση εργασίας Τρίτη 15-12-2015, 11.00-15.00 
Σαν να μην έφταναν τα μαντάτα για τέλη κυκλοφορίας ανά χλμ, σαν να μην έφτανε η περικοπή των
μισθών στο 46% τα τελευταία χρόνια, έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία πριν 24 ώρες το σχέδιο νόμου
το οποίο "διέρρευσε" στο διαδίκτυο και  είναι να ψηφιστεί αύριο 15-12-2015 και αφορά την κατάργηση του επιδόματος παραμεθορίου για τους Νομούς Σερρών, Κιλκίς, Δράμας και Πέλλας.
Αν η λογική και το επιχείρημα είναι ότι συνορεύει ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ με την Ευρωπαϊκή Βουλγαρία(και παύετε να τον αποκαλείτε παραμεθόριο), θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αξιότιμους βουλευτές ότι και η Ξάνθη συνορεύει.
Όχι, δεν ζητάμε την κατάργηση και για την Ξάνθη, αλλά ζητάμε τα αυτονόητα. Ο Νομός Σερρών χτυπήθηκε πιο πολύ απ'όλους με όσους βρίσκονται πλησίων συνόρων, με την ανεργία να ξεπερνά το 27%. Κάθε μείωση ΞΑΝΑ στο μισθό μας έχει αντίκτυπο και στην ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων από τους εργαζόμενους Δ.Υ του Νομού μας. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το 85% των εργαζομένων στο Κ.Κράτησης Νιγρίτας έρχεται στην εργασία από άλλους Νομούς μιας και εδώ και 5 χρόνια δεν έγινε προκήρυξη θέσεων. Σκεφτείτε λοιπόν το πλήγμα στην τσέπη μας και στο μηνιάτικο μας. Πρέπει να καταλάβετε αξιότιμοι βουλευτές ότι πλέον δεν μπορούμε να εργαζόμαστε σε φυλακές με 800€/μήνα όταν μάλιστα δε, μεγάλο μέρος του μισθού καταναλώνεται στα καύσιμα με το μέσο όρο να ξεπερνά τα 1.000χλμ/μήνα για να πάμε στην εργασία μας...