MENU

Αρχική Διάφορα Αλληλογραφία Δελτία Τύπου Φωτογραφίες Ψυχαγωγία

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Υπέκυψε στα τραύματα της, η ηρωίδα δημοτική αστυνομικός που έσωσε με ασπίδα το σώμα της παιδιά από ΙΧ που έκαναν κόντρες

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΤΙΝΑ
Υπέκυψε στα τραύματα της, η ηρωίδα δημοτική αστυνομικός που έσωσε με ασπίδα το σώμα της παιδιά από ΙΧ που έκαναν κόντρες
Μετά από 8 μέρες "μάχης" για να "κρατηθεί στη ζωή", η 34χρονη Δημοτική Αστυνόμος, Ματίνα Νικολάου, "έφυγε από τη ζωή", "σκορπίζοντας στη θλίψη" τους συναδέλφους της, στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, όπως ανακοίνωσε, μιλώντας στο epoli.gr, η πρόεδρος των εργαζομένων, κα. Μαρία Παπαδοπούλου.

H άτυχη Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά, την περασμένη Τετάρτη, ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, συνοδεύοντας παιδιά του Δήμου, στην καλοκαιρινή απασχόληση.
Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, πάνω στο πεζοδρόμιο, το οποίο έτρεχε με εγκληματική ταχύτητα σε αυτοσχέδιες κόντρες... Χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από τα παιδιά δεν έπαθε τίποτα, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά, ένας συνάδελφός της που εκτελούσε υπηρεσία μαζί της. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με εσωτερική αιμορραγία στον Ευαγγελισμό και για μέρες νοσηλευόταν στην εντατική. Τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.
Το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού και Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, για την απώλεια της Ματίνας
"Καλό ταξίδι Ματίνα μας!
Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνομικός Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας."