MENU

Αρχική Διάφορα Αλληλογραφία Δελτία Τύπου Φωτογραφίες Ψυχαγωγία

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Γρίφος η αυτοκτονία Δραβίλα - εξετάζουν σύνδεση με το φόνο σωφρονιστικού



Ο λόγος για τον οποίο αυτοκτόνησε ο ένας εκ των επικίνδυνων ληστών του Διστόμου, ο Σπύρος Δραβίλας, εξετάζεται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Η εντολή που έχει δώσει η αντιτρομοκρατική στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι κατά προτεραιότητα να εξετάσουν τους κάλυκες από τα καλάσνικοφ με το οποίο σκότωσαν οι άγνωστοι πριν από μερικούς μήνες τον σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Δομοκού στη Στυλίδα.

Έχουν υποψίες ότι ενδεχομένως αυτή η δολοφονία που είχε γίνει με καλάσνικοφ και πιστόλι μπορεί να έχει κάποια σχέση με τα πιστόλια και το καλάσνικοφ τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κρησφύγετο. Μπορεί θεωρούν επίσης αυτή η δολοφονία να έχει σχέση με τον Σπύρο Δραβίλα.
Ο Τσιρώνης από τη μεριά του, όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τους καθυστερήσει για να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του.
Αρχικά τους είπε: "Είμαι ο Σπύρος Δραβίλας. Είμαι ο Γιώργος. Είμαι ο κανένας". Όταν μπήκε στην αντιτρομοκρατική ανέφερε: "Εγώ τον είδα πρώτος και σοκαρίστηκα. Τελείωσε το έργο, μας έχετε στα χέρια σας".
Ο Τσιρώνης ήταν αρκετά προκλητικός με τους δημοσιογράφους στα δικαστήρια της Ευελπίδων, εννέα χρόνια μετά τη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας.
Από τη μεριά του, ο Χριστοδούλου όταν βρέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς τους είπε: "Έγινε κάτι που φοβόμουν από καιρό. Ήμουν στο καθιστικό και όταν άκουσα φασαρία από τούς αστυνομικούς που έζωσαν το σπίτι, νόμιζα ότι οι άλλοι είχαν ανοίξει την τηλεόραση. Δεν κατάλαβα τίποτα ούτε είδα τον Δραβίλα να παίρνει το όπλο του. Σαστίσαμε, είδαμε αίματα και καπνούς. Είπα θα παραδοθούμε. Πήρα το όπλο μου αρχικά και βγήκα στο μπαλκόνι".
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνεται στο που βρίσκεται ο Πετρακάκος και ο Παλαιοκώστας, δυο άτομα που αναζητούνται και για υποθέσεις τρομοκρατίας ενώ η ΕΛ.ΑΣ είναι "στο κόκκινο" καθώς ο Δραβίλας ήταν άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Στα site του χώρου έχουν αρχίσει τα απειλητικά μηνύματα, με μια τελευταία ανάρτηση να αναφέρει: "Καλό ταξίδι στο Σπύρο Δραβίλα. Θα πάρουμε εκδίκηση, δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε".

Πηγή: 
Χ.Κ., Megatv
ethnos.gr